Vandaag is het eindelijk zover! Vanaf vandaag heet mijn bedrijf In White Films, wat voorheen NoWayBack Films was. Dit omdat ik mijn bedrijf wil richten op hetgeen wat ik het allerliefst doe, trouwfilms maken.

infoBelangrijke informatie:
Voor degene die me hadden geboekt toen mijn bedrijf NoWayBack Films hete veranderd er niets, jullie boekingen in 2022 en 2023 staan nog steeds vast en gelden volgens de offerte die jullie hadden ondertekend. Wel zal het contact nu via In White Films gaan en communiceer ik nu met mijn nieuwe e-mailadres: info@inwhitefilms.nl.

De naam zegt het al 'In White' (vertaald: In het wit). En wie is er op de trouwdag bijna altijd en alleen in het wit? Natuurlijk, de bruid!

Uiteraard heb ik niet alleen mijn bedrijfsnaam gewijzigd, maar ook meteen de gehele uitstraling. De website is compleet anders en de berichten op social media zullen nu in de nieuwe stijl worden geplaatst.

Op de website is er het een en ander aangepast. Ik heb ervoor gezorgd dat de website gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers, de website beschikt over een 'dark mode' dat automatisch wijzigt op wat je hebt ingesteld op je computer of mobiel (fijn voor je ogen 's avonds!).

Voor mijn klanten zal de website de plek worden waar ze hun film(s) kunnen downloaden en bekijken op hun eigen klant omgeving. Ze krijgen namelijk een eigen toegangscode waarmee ze dus altijd bij hun film(s) kunnen komen.
Ook zal ik actief onderwerpen met jullie delen via mijn blog en zal dus nieuwtjes, inspiratie en tips met jullie delen. Dus houd mijn website of social media in de gaten.

Op social media zal ik mooie beelden, inspiratie en eventuele acties met jullie delen, dus volg me op Instagram en Facebook.

2022 wordt een topjaar waarbij ik weer een hoop leuke bruidsparen blij mag maken met een trouwfilm! Ik heb er ontzettend veel zin in!

Momenteel heb ik nog enkele trouwdatums open staan voor 2022. Dus trouwen jullie dit jaar? Wees er snel bij en neem contact met me op via de contactpagina. En wie weet spreek ik jullie snel!